AUTUMN IS HERE!

Autumn is here! In preschool we are working on vocabulary from this season of the year. Apart from Autumn vocabulary, we are learning words related to Halloween… Spooky! To work in this vocabulary, we are using flashcards as guidance.

AUTUMN IS HERE!

Ja ha arribat la tardor! A l’etapa d’infantil estem treballant molt vocabulari d’aquesta estació de l’any en  anglès. A més a més, també estem aprenent moltes paraules relacionades amb el Halloween… Quina por! Per treballar el vocabulari tenim les flashcards de referencia.

AUTUMN IS HERE!

¡El otoño está aquí! En la etapa de infantil estamos trabajando mucho vocabulario de esta estación del año en inglés. A más a más, también estamos aprendiendo muchas palabras relacionadas con el Halloween… ¡Que miedo! Para trabajar el vocabulario tenemos las flashcards de referencia.

Cofinanciado por el programa Erasmus+
SEPIE erasmus plus

Aquest projecte s’ha finançat amb el recolzament de la Comissió Europea. Aquesta publicació (comunicació) és responsabilitat exclusiva de l’autor. La Comissió no es fa responsable de l’ús que es pugui fer de la informació d’aquest document.