AUTUMN STORYTELLING

Autumn has arrived and also Javi and Fernanda who have come back to our school to explain us a storytelling related to this season of the year. A lion called “Little” and his friends are preparing “Halloween “party and they have some problem that they will solve with good ideas and friendship.

Many thanks again Javi and Fernanda and we are waiting for you on Christmas!

NARRACIÓ DE TARDOR

La Tardor ja ha arribat  i amb ella també el Javi i la Fernanda que han tornat a venir a l’escola per explicar-nos un conte en anglès relacionat amb aquesta estació de l’any. Un lleó anomenat “Little” i els seus amics es preparen per celebrar la festa del “Halloween” però es troben amb algun entrebanc que resoldran amb bones idees i la paraula amistat.

Moltíssimes gràcies de nou Javi i Fernanda i us esperem per Nadal!

NARRACIÓN DE OTOÑO

El Otoño ya ha llegado y con él también Javi y Fernanda que han vuelto a venir a nuestra escuela para explicarnos un cuento en inglés relacionado con esta estación del año. Un león  llamado “Little” y sus amigos se preparan para celebrar la fiesta de “Halloween” pero se encuentran con algún problema que van a resolver con buenas ideas y la palabra amistad.

Muchas gracias de nuevo Javi y Fernanda y os esperamos para Navidad!

Cofinanciado por el programa Erasmus+
SEPIE erasmus plus

Aquest projecte s’ha finançat amb el recolzament de la Comissió Europea. Aquesta publicació (comunicació) és responsabilitat exclusiva de l’autor. La Comissió no es fa responsable de l’ús que es pugui fer de la informació d’aquest document.