EUROPEAN DAY OF LANGUAGES

On September 26th European Union celebrates the European Day of Languages, an initiative born in 2001 which its main objective is to promote the learning of languages throughout Europe. It is a tribute to the linguistic diversity of our European continent with more than 200 own languages. A special appeal is made to all Europeans for to encourage them to learn others languages at any age and inside or outside the schools.

That is why P4 students participated in a very active and original activity doing actions and saying them in different languages: sit down, stand up, walk, run, swim, fly, jump….

Surely they learned a lot and  had fun!

DIA EUROPEU DE LES LLENGÜES

El dia 26 de setembre la Unió Europea celebra el Dia Europeu de les Llengües, una iniciativa nascuda l’any 2001 que té com a  principal objectiu fomentar l’aprenentatge d’idiomes a tot Europa. És un homenatge a la diversitat lingüística del nostre continent Europeu amb més de 200 llengües pròpies i es fa una crida especial a tots els europeus perquè s’animin a aprendre altres llengües, a qualsevol edat i  tant dins com fora de les escoles.

Els nens/es de P4 van participar en una activitat molt activa i original tot jugant a fer accions i dir-les en diferents llengües: seure, aixecar-se, caminar, nedar, volar, saltar…

Segur que van aprendre molt a més de passar-ho genial!

DIA EUROPEO DE LAS LENGUAS

Cada 26 de setiembre la Unión Europea celebra el Día Europeo de las Lenguas, una iniciativa nacida el año 2001 que tiene como principal objetivo fomentar el aprendizaje de idiomas en toda Europa. Es un homenaje a la diversidad lingüística de nuestro continente Europeo con más de 200 lenguas propias y se hace una llamada especial a todos los europeos para que se animen a aprender otras lenguas, a cualquier edad y tanto dentro como  fuera de las escuelas.

Por este motivo, los alumnos de P4 participaron  en una actividad muy activa y original jugando a hacer acciones y  decirlas en diferentes lenguas: levantarse, sentarse, caminar, nadar, correr, volar, saltar…

Seguro que aprendieron mucho además de pasarlo genial!

Cofinanciado por el programa Erasmus+
SEPIE erasmus plus

Aquest projecte s’ha finançat amb el recolzament de la Comissió Europea. Aquesta publicació (comunicació) és responsabilitat exclusiva de l’autor. La Comissió no es fa responsable de l’ús que es pugui fer de la informació d’aquest document.