STORYTELLING  “LITTLE THE LION”

Javi Segovia came to our school. He selflessly offered to all our Pre-school students a Story Telling in English which was written and musicalized by himself. It was a story called “Little and his coloured tails” and it was about a special lion whose name is “Little” and he hasn’t got a tail. It was a tender show where students could enjoy a lot, learn and remember the colours in English. 

Thank you very much Javi!

STORYTELLING  “LITTLE THE LION”

Javi Segovia va venir a la nostra escola desinteressadament per oferir-nos , a tots els nens i nenes d’Educació Infantil, la narració d’un dels seus contes en llengua anglesa que ha escrit i posat música ell mateix. Concretament la història “Little and his coloured tails” que tracta d’un lleó molt especial anomenat “Little”  que no té cua. Va ser un espectacle entendridor on els alumnes, a més a més de gaudir molt, van aprendre i recordar els colors en anglès. 

Moltes gràcies Javi!

STORYTELLING  “LITTLE THE LION”

Javi Segovia vino a nuestra escuela  desinteresadamente para ofrecernos, a todos los niños y niñas de Educación Infantil,  la narración de uno de sus cuentos en lengua inglesa que ha escrito y musicalizado el mismo. Concretamente la historia “Little and his coloured tails” que trata sobre un león muy especial llamado  “Little” que no tiene cola. Fue un espectáculo enternecedor donde los alumnos además de disfrutar mucho aprendieron y recordaron los colores en inglés.

Muchas gracias Javi!

Cofinanciado por el programa Erasmus+
SEPIE erasmus plus

Aquest projecte s’ha finançat amb el recolzament de la Comissió Europea. Aquesta publicació (comunicació) és responsabilitat exclusiva de l’autor. La Comissió no es fa responsable de l’ús que es pugui fer de la informació d’aquest document.