CHEFS A PRIMÀRIA

The 6th primary children became school chefs for some hours. As they were working vocabulary related to food, they made a different activity that the ones they are used to: a cooking T.V. program.

CHEFS A PRIMÀRIA

Els alumnes de 6è es van convertir en els xefs de l’escola per unes hores. Aprofitant que treballaven el vocabulari dels aliments, van fer una activitat diferent al que estan acostumats: un programa de cuina per la televisió. Va anar molt bé per reforçar altres conceptes que estem treballant a l’escola, com la multiculturalitat i el menjar sa, ja que havien d’elaborar amanides típiques d’arreu del món. Aquest cop, a més de passar-ho bé, van tenir un esmorzar d’allò més saludable!

Aquí us deixem un enllaç per fer-hi una ullada: http://mgjones94.wix.com/whatscooking

CHEFS A PRIMÀRIA

Los alumnos de 6º se convirtieron en los chefs del colegio por unas horas. Aprovechando que trabajaban el vocabulario de los alimentos, hicieron una actividad diferente a las que están acostumbrados:

Cofinanciado por el programa Erasmus+
SEPIE erasmus plus

Aquest projecte s’ha finançat amb el recolzament de la Comissió Europea. Aquesta publicació (comunicació) és responsabilitat exclusiva de l’autor. La Comissió no es fa responsable de l’ús que es pugui fer de la informació d’aquest document.