LES PLANTES

Els nens i nenes de 1r de primària hem treballat el tema de les plantes en anglès.

L’objectiu era conèixer les plantes com a éssers vius, saber què necessiten per viure, quines són les seves parts i què aporten a les persones.

Aquest tema, igual que la resta, es treballa de forma transversal, és a dir, des de totes les àrees curriculars. Des de l’àrea de castellà hem treballat les plantes a partir d’un conte i, des de la de català, hem descrit les parts de la planta i hem vist un vídeo explicatiu sobre la producció de paper.

Després, hem format petits grups de treball per crear un arbre a partir de peces. Per això, hem identificat les parts de l’arbre en anglès per anar relacionant les diverses peces. Han après vocabulari de les plantes en anglès i també a treballar en grup. Ha estat una gran experiència i, a més, la classe ha quedat molt bonica decorada amb els arbres!!

LAS PLANTAS

Los niños de primero de primaria hemos trabajado el tema de las plantas.

El objetivo era conocer las plantas como seres vivos, saber qué necesitan para vivir, cuáles son sus partes y qué aportan a las personas.

Cofinanciado por el programa Erasmus+
SEPIE erasmus plus

Aquest projecte s’ha finançat amb el recolzament de la Comissió Europea. Aquesta publicació (comunicació) és responsabilitat exclusiva de l’autor. La Comissió no es fa responsable de l’ús que es pugui fer de la informació d’aquest document.