STORY TIME

The 30th of March, the teachers who participate in the Erasmus + project, organized a Story Time in the Mestre Martí Tauler’s library, in Rubí.

After that, there was a refreshment to inaugurate the exposition is being exhibited at the library, where you can see in images different formations and experiences of observation in the schools that teachers made during the 2015th summer. Those activities were made possible thanks to the grant Erasmus + from the European Union.

STORY TIME

El passat 30 de març, l’equip de professorat que participa en el projecte Erasmus + “Desarrollo europeo de profesorado”, ha organitzat una hora del conte en anglès (Story Time) a la biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí.

STORY TIME

El pasado 30 de marzo, el equipo de profesores que participa en el proyecto Erasmus+ “Desarrollo europeo de profesorado”, organizó una hora del cuento en inglés (Story Time) en la biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí.

Cofinanciado por el programa Erasmus+
SEPIE erasmus plus

Aquest projecte s’ha finançat amb el recolzament de la Comissió Europea. Aquesta publicació (comunicació) és responsabilitat exclusiva de l’autor. La Comissió no es fa responsable de l’ús que es pugui fer de la informació d’aquest document.